SHOP HEADER
002 Aktuelnosti_PSF

НОВОГОДИШЊИ ВАШАР НА БЕОГРАДСКОМ САЈМУ

Београд, 15. – 30. децембар 2017. – Сви љубитељи ратних стратегија и поштоваоци традиција ослободилачких ратова моћи ће да погледају, одиграју или купе игре и пузле из арсотимана пројекта „Да рат заувек остане само игра – битка на Дрини и пробој Солунског фронта. Штанд се налази на Београдском сајму у хали 1А.

000 Aktuelnosti_SR

АУТОР ИГРЕ И НОСИЛАЦ ПРОЈЕКТА „БИТКА НА ДРИНИ“ – ДОБИТНИЦИ ЗЛАТНЕ ПЛАКЕТЕ „СРПСКИ РАТНИК“

Београд, 24. 12. 2016.- Горан Радомировић, аутор игре Битка на Дрини, као појединац добитник је златне плакете „Српски ратник“ за иновације у области неговања традиција ослободилачких ратова Републике Србије. Исто признање, у категорији удружења грађана, добио је и Савез борчких организација Републике Србије (САБОР), носилац пројекта „Да рат заувек остане само игра“.

001 Aktuelnosti_Turniri

ТУРНИРИ

Крушевац / Београд, 14. септембар 2017. – Турнири у друштвеној игри Битка на Дрини све популарнији и посећенији. Након Пожаревца прилику да се опробају у овој стратегији имали су и малишани из Тополе, Горњег Милановца, места Бошњаце, Лебана, Доњег Синковца и Прокупља.

Međunarodni festival društvenih igara u Novom Sadu

„БИТКА НА ДРИНИ“ НА МЕЂУНАРОДНОМ ФЕСТИВАЛУ ДРУШТВЕНИХ И ВИДЕО ИГАРА

Нови Сад, 9.-11. 07. 2016. – Савез борачких организација Републике Србије, Центар за пословне вештине и Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питња представили игру „Битка на Дрини“ на првом међународном фестивалу друштвених и видео игара одржаном у новом Саду у дворани СПЕНС-а од 9. до 11. јула 2016. године.

Prvi turnir u Požarevcu

„ДА РАТ ЗАУВЕК ОСТАНЕ САМО ИГРА“ – ПРВИ ТУРНИР

Пожаревац, 14. 06. 2016. – Савез борачких организација Републике Србије под покровитељством Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питња у сарадњи са Удружењем бораца источне Србије, Пољопривредном школом и Домом ученика у Пожаревцу организовао први турнир у друштвеној игри – ратној стратегији „Битка на Дрини“.

Nulti turnir u Kruševcu

„ДА РАТ ЗАУВЕК ОСТАНЕ САМО ИГРА“ – НУЛТИ ТУРНИР

Крушевац, 27. 05. 2016. – Савез борачких организација Републике Србије под покровитељством Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питња у сарадњи са Народном библиотеком Крушевац и Народним музејем Крушевац организовао „нулти“ турнир у друштвеној игри – ратној стратегији „Битка на Дрини“.

Igra Bitka na Drini kao prigodan poklon

ИГРА „БИТКА НА ДРИНИ“ КАО ПРИГОДАН ПОКЛОН

Београд, Април/Mај 2016. – Представници Министарство за рад. запошљавање, борачка и социјална питања Републике Србије и САБОР-а уручили велики број поклон примерака игре „Битка на Дрини“ удружењима, установама и појединцима блиским борачко-инвалидској популацији, неговању традиција ослободилачких ратова и Војсци Србије.

Premijera Bitke na Drini na Saboru ujedinjenja

ПРЕМИЈЕРА „БИТКЕ НА ДРИНИ“ НА САБОРУ УЈЕДИЊЕЊА

Београд, 02. 04. 2016. – На сабору уједињења борачких организација, одржаном у Белекспо центру, пријатељима САБОР-а из земље и иностранства уручени први примерци друштвене игре – ратне стратегије „Битка на Дрини“

Ministarstvo podržalo razvoj projekta Bitka na Drini

МИНИСТАРСТВО ПОДРЖАЛО РАЗВОЈ ПРОЈЕКТА „БИТКА НА ДРИНИ“

Београд, 17. 02. 2016. – Министарство за рад. запошљавање, борачка и социјална питања Републике Србије – Сектор за борачко инвалидску заштиту подржало пројекат Центра за пословне вештине (ЦПВ) и Савеза борачких организација Републике Србије (САБОР) „Да рат заувек остане само игра – битка на Дрини“